3D valokuvaus ja mallinnus tilasta - Makum - pyydä tarjous!

3D kuvaus

Miksi teettää 3D-kuvaus?

 

Tarjoamme ammattitaitoista, nopeaa ja laadukasta 3D-kuvauspalvelua


Jonka avulla tuotetaan minkä tahansa kohteen tai tilan 3D-skannaus ja mallinnus. 3D-kuvauksen avulla luot tilastasi 3D-virtuaalikierroksen ja pohjaratkaisun, joita käytät vaikka verkkosivuilla. Houkuttele lisää asiakkaita 3D-skannauksen avullla ja eruttaudu kilpailussa edelläkävijänä.

3D-kuvauksen vahvuuksia ovat tilan tarkka kuvaaminen ja mallinnuksen teko. Asiakkaiden ei tarvitse fyysisesti virailla tiloissasi ja silti he voivat lähes tuntea olevansa tiloissasi tarkan 3D-mallinnuksen avulla, kun 3D-mallinnuksessa päästään liikkumaan "First person shoot" -perspektiivissä.

3D-kuvaukset toteutetaan kulkemalla 3D-kameran kanssa tilassasi ja kuvaamalla tilastasi näköispisteet. Kuvauksen aikana tilassa olisi hyvä olla mahdollisimman vähän ihmisiä paikalla. Näin ollen, kuvaukset kannattaa ajoittaa hiljaiseen hetkeen. Valmiit 3D-kuvat viimeistellään yhdistetään, jotta niistä muodostuu tilamallinnus. 3D-mallinnus luodaan Matterpoint-palveluun, joka tarjoaa kaikki työkalut mallinnuksen tarkasteluun ja "tilassa liikkumiseen". Saat käyttöösi linkin valmiiseen mallinnukseen, tämän lisäksi mallinnus on hyvä upottaa mm. verkkosivuillesi suoraan asiakkaiden nähtäville. Mallinnusta voidaan tarkastella kaikilla laitteilla, jopa 360-virtuaalilaseilla. Matterpoint-palvelu on täysin mobiiliyhteensopiva.


 
 
Keskitymme 3D-kuvauksessa huolella suunniteltuun ja avaimet käteen periaatteella saat lopputuotteena valmiin mallinnoksen tilastasi. Suunnittelemme ja toteutamme 3D kuvaukset toiveidesi mukaisesti.
 

Ota yhteyttä

Kysy lisää 3D-kuvauksen mahdollisuuksista ja pyydä tarjous.