Mikä on Makum? - Makum

Mikä on Makum?

retinalogo

Tarinamme

Makum Oy:n perustivat kaksi markkinoinnin ammattilaista vuonna 2019. Myynnin ja markkinoinnin parissa kamppailevien yritysten ja palveluntarjoajien villi maailma huusi apua luotettavalle, monipuoliselle ja myyntiä ymmärtävälle markkinoinnin kumppanille.

Ajattelemme onnistuneen liiketoiminnan olevan kokonaisuus, johon tarvitaan hyvän idean lisäksi selkeä tavoite, suunnitelma tavoitteen saavuttamiseksi, laadukas markkinoinnin kokonaisuus sekä hyvä fiilis tekemisessä. Vahva kokemuksemme käytännön myyntityöstä sekä markkinoinnin tehtävistä auttavat meitä ymmärtämään yrityksesi myynnin ja markkinoinnin haasteet ja taklaamaan nämä kanssasi.

Meille tärkeintä on konkreettiset tulokset lyhyellä ja pitkällä aikavälillä. Kun sinä onnistut saamaan tuloksia avullamme, myös me onnistumme. Tällöin voitamme yhdessä - sitä on markkinoinnin kumppanuus.


Arvomme

Ilo

Teemme työmme täydellä ilolla, koska positiivinen mieli ja ilo välittyvät muille. Tarjoamme vapautta ja vastuuta, yhdessä tekemistä, kokemista ja oppimista. Juhlimme pienimpiäkin saavutuksia iloiten.

Välittäminen

Välitämme aidosti yrityksestämme, asiakkaistamme, työntekijöistämme ja kaikista sidosryhmistämme.

Aktiivisuus

Meillä on aktiivinen asenne ja tekemisen meininki. Olemme aktiivisia asiakkaiden suuntaan ja olemme kiinnostuneita asiakkaiden liiketoiminnan kehityksestä.

Rohkeus

Olemme rohkeita. Rohkeita ehdottamaan, kokeilemaan ja oppimaan uutta. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet. Me uskallamme kysyä ja tehdä virheitä.

Kiinnostunut kumppanuudesta?

Meeri Väätäinen

Marketing Trainee


"Haasteet tekevät elämästä mielenkiintoisen - ja niistä selviäminen tekee elämästä merkityksellisen"

Kim Pitkänen

Markkinoinnin kumppani

040 9621 041


Toista perässäni: "Minä pystyn siihen!". Me pystymme siihen, koska yhdessä olemme lyömättömät.

Aimo Taskinen

Markkinoinnin kumppani

040 7666 744


Jokainen saavutus lähtee päätöksestä yrittää. Tee viisaita päätöksiä. Me tuemme sinua.

Haluatko Makum-tiimiin?

Markkinoinnin ammattilainen ja sellaiseksi haluava

Kerro vapaasti itsestäsi info@makum.fi